fbpx

Виетнам, Да Нанг – тур и почивка

Географско положение: Югоизточна Азия, п-в Индокитай
Език: Виетнамски
Средна месечна температура: север (15,28°С); юг (26,29°С)
Официален език:виетнамски
Столица: Ханой
Валута: Виетнамски донг (VND)
Религия:будисти – 72,8%, римокатолици – 93,7%, протестанти – 6,3%, мюсюлмани – 0,1%, индуисти – 0,1%
Най-подходящото време за посещение на Виетнам: периода октомври-април- т.нар. „сух сезон“.
Какво да очаквате от Виетнам: красиви плажове,гостоприемен народ,изключителна кухня,уникална природа,безброй културни забележителности.

ВИЕТНАМ

Туристическа агенция Рапо Травел ви предлага екскурзия до Да Нанг, Виетнам.

Разгледайте детайли за офертата ни по-долу

Ден 1

Ден 1:  Да Нанг-пристигане-Хой Ан

Кацане на летището в Да Нанг и посрещане от представител на местния ни партньор. Трансфер до Хой Ан (30 км.), настаняване в хотела и време за почивка след дългия полет.
Нощувка.

Ден 2

Ден 2:  Хой Ан

В този ден ще посетим „Мраморните планини”, както и каменното село „Нон Нонок“. Ще продължим с разходка из древния център на Хой Ан, с разглеждане на японския и китайския квартал. Ще видим множество храмове, пагоди, традиционни магазини, пазари и др.Ще се запознаем отблизо с бита на местното население, както и с работата на местните занаятчии. Следва разходка с лодка по река Ту Бон до близко селище, където ще наблюдаваме процеса на тъкане, както и производството на керамични изделия. Нощувка в Хой Ан.

Ден 3

 Ден 3: Ба На Хилс Златния мост (закуска и обяд)

Сутринта-отпътуване към Ба На Хилс. С най-модерната въжена линия в Югоизточна Азия, ще се придвижим до кабинковата станция Dream Stream, откъдето ще се насладим на внушителната панорамна гледка към града Да Нанг. Следва посещение на „Златния мост”, открит съвсем наскоро, както и на френската винарска изба, Le Jardin D’amour (състояща се от 9 градини), а също и на пагодата „Лин Унг“. Отново с кабинковия лифт, ще продължим към френското селище Campanile, където ще видим девететажно светилище на богиня, храма на надгробния камък, манастира Лин Понг, храма Лин Чуа Лин Ту, както и специализиран магазин за чай.  Ще наблюдаваме карнавално представление на площада Square Du Dome, след което ще се повозим на най- популярната местна атракция- Alpine Coaster. Време за почивка и обяд в ресторант на блок-маса. Следва  разходка във Fantasy Park и обиколка на  Fairy Forest. Щее разгледаме Парка с динозаврите, ще можем да играем на 5D играта „Дивия запад”, и да се включим в 4D надбягване със смъртта. За финал ще се отправим на пътешествие в подземието, ще се разходим в Jurassic Park, и можем да се включим в още над 90 др. интригуващи игри (включени в цената). Следобяд отново с лифта-отпътуване от Ба На Хилс. Пристигане в хотела, релакс и нощувка.

Ден 4

Ден 4:  Хой Ан- Да Нанг-Хюе (закуска)

Отпътуване по суша до Хюе (130 км.) през прохода „Хай Ван“ и лагуната „Ланг Ко“. Следва посещение на императорската цитадела на Кралската династия на семейство Нгуен (1802 – 1945) и кралския музей на антиките, в който се съхранява колекция от украшения и орнаменти на династията. След приключване на тура-трансфер до хотела, настаняване и нощувка.

Ден 5

Ден 5: Хюе (закуска)

Сутринта ще разгледаме пазара „Донг Ба“, където ще се запознаем отблизо с бита на местните хора, след което ще се отправим на екскурзия до пагодата „Тиен Му“ – най-старата в града. Следва посещение на гробницата „Кай Динг Кинг“-своеобразно съчетание от западна и източна архитектура. Сградата е изключително впечатляваща с величието и симетрията на своята конструкция. По пътя на връщане ще спрем, за да разгледаме занаятчийското село в град Хюе. Пристигане в хотела и нощувка.

Ден 6

Ден 6: Хюе – Да Нанг (закуска)

Сутринта- трансфер до Да Нанг. Кратка спирка по пътя, за да разгледаме музея на чамовите скулптури- един от най-големите в света, а също така да направим снимки на „Моста на дракона“, и да разгледаме впечатлващата пагода „Линг Унг“. Пристигане и настаняване в хотела. Време за почивка и нощувка в Да Нанг.

Ден 7

Ден 7: Да Нанг

Свободен ден за плаж, релакс, разходка, или шопинг по желание. Нощувка в Дананг.

Ден 8

Ден 8: Да Нанг – (закуска)

Свободно време.  Нощувка в Да Нанг.

Ден 9

Ден 10: Да Нанг – отпътуване (закуска)

Напускане на хотела по обяд и трансфер до летището за отпътуване.

 

Висок сезон: 

 

10+7-93 – 62
1075110011401200
1100112011601220
1190123012601320
1390143014601520

 

 

Нисък сезон: 

 

10+7-93 – 62
1140110011101160
1040110011301190
1170119512301290
1370139014301490

 

* Цените в посочените таблици за екскурзия до Виетнам са в щатски долари, при настаняване на човек в двойна стая.

** При група от 15+ човека  за екскурзия до Виетнам, „Рапо Травел“ осигурява придружител от агенцията. 

*** Забележка: „Рапо Травел“ препоръчва сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“, която покрива рисковете от загуба на суми, поради невъзможност за пътуване. Препоръчително е този вид застраховка да бъде направена в деня на авансовото плащане.


Цената включва:

 • 7 нощ. в избрана категория хотели
 • 7 закуски , 6 обяда, 2 вечери в подбрани ресторанти
 • Всики трансфери по програмата с частни леки автомобили
 • Англоговорящи местни гидове
 • Входни такси за посещаваните обекти
 • Билет за лодка, водно куклено шоу, лифт
 • 1 бутилка питейна вода на човек / ден
 • Съдействие за издаване на визи за Виетнам

Цената не включва:

 • Самолетен билет- София- Да Нанг- София
 • Такса виза за Виетнам- 25 щ.д.
 • Турист. застраховка
 • Бакшиши- шофьор и гид (препоръчително около 5 щ.д /ден)

 

📷 Фотограф/Photographer/заглавна снимка: The arch to Ling Ung Pagoda

Също така разгледайте подобни на офертата ни за екскурзия до Виетнам в раздел дестинации.

Споделете с приятели: