fbpx

Екзотична почивка на Сейшелските острови

Географско положение на Република Сейшели: Oстровна държава, разположена на 155 острова в Индийския океан, отстояща на около 1500 km източно от континента Африка, североизточно от Мадагаскар.
Език: Английски, френски и сейшелски креолски
Климат: Субекваториален
Средна годишна температура: Средната годишна температура е 26 – 28 градуса.
Столица: Виктория
Валута: Сейшелска рупия (SCR)
Религия:Повечето жители на Сейшелите са християни. Преобладаващата деноминация е римокатолическата (около 90%), следвана от англиканската (около 7%). Срещат се и други религии; една от най-бързо растящите е ислямът.
Най-подходящото време за посещение на Сейшелите: Най-дъждовните месеци са декември и януари, а най-сухите са юни и юли.
Часова зона: UTC+4
Какво да очаквате от Сейшелите:Това е една от най-красивите островни държави, разположена на архипелаг в Индийския океан. Екзотика, която спира дъха, предлагаща невероятни гледки, забавления, вкусна храна и кокосови орехи в изобилие. Това е място за мечтаната почивка …

Туристическа агенция Рапо Травел ви кани да прекарате една незабравима почивка на Сейшелските острови.

Разгледайте детайлите за офертата ни за Сейшелските острови по-долу.

 
Още интересна информация:

Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Махе, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови.
Това удивително място е връх на потънал древен континент, ако се чудите как би изглеждал Раят – е, Сейшелите се доближават до представата за Райско кътче. Пясъкът е коралов , ослепително бял и има особеността, че не се нагрява дори при много високи температури, природата е съхранена и ще ви остави омагьосани със своята екзотика, омайния мирис на райски цветя и смарагдово-сините си води.

 

Също така разгледайте подобни на офертата ни за почивка на Сейшели дестинации.

Споделете с приятели: