Един съвместен проект, част от нашия неспиращ ентусиазъм да изненадваме и радваме Вас-нашите клиенти!

The Renewal Retreat – Йоанна Начева и Рапо Травел – едно ново начинание!

 

Йоанна Начева: Една от мечтите ми се сбъдва и е готова да бъде споделена с вас!

С помощта на две прекрасни жени от Rapo Travel организираме незабравимо преживяване за тези, които ще се разпознаят в тези редове и ще изпитат нужда да бъдат част от нас и нашето пътуване.
Всеки ден е време за нас, но често пренебрегваме този факт и живеем на бързи обороти, докато тялото ни не откаже. Аз съм пример за това, но знаете, че рядко споделям лични неща тук. Това събитие ме отваря към вас и ми дава повод да споделя повече за вътрешния си свят.
Думата “retreat” е чуждица, която в превод означава „оттегляне“. Да се оттеглим от шума, забързания начин на живот, работата и сивотата, които ни заобикалят в ежедневието. Оттегляйки се от негативните неща и оставайки насаме със себе си, обградени от хора, готови за същото, имаме възможност за пълноценно време, в което да се оценим, да си благодарим и да насочим енергията си в правилните посоки.
• THE RENEWAL RETREAT • е нашият повод да се съберем и да се отдадем изцяло на релакс, красота, тренировки, медитации и приятни емоции. Локацията е остров Корфу, а хотелът е 5-звезден.
Програмата включва:
* 5 дни в невероятния комплекс “Domes of Corfu” с включени закуска и вечеря.
* Ежедневни тренировки по пилатес и стречинг с мен.
* Самолетни билети и трансфери от и до летището.
Присъединете се към нас за едно незабравимо преживяване, което ще обнови тялото и душата ви!
Очаквайте скоро и нови изненади…..

 

Споделете с приятели: