1. Имат опит, познават пазара – могат да ви отговорят с по-добър продукт, отколкото сами ще намерите в интернет.
  2. Те са насреща – каквото и да изникне по време на пътуването ви, един коректен партньор в лицето на туристическата агенция ще ви съдейства във всяка ситуация дори и от разтояние.
  3. Ресурс – имат достъп до различни инструменти, за да ви осигурят допълнителни удобства в хотелите, подарък-изненада в стаята, билети за желано събитие или могат да планират мечтания празник за вас или да ви изберат по-добро място в самолета.
  4. Удобство – вашето време е ценно и не е нужно да го прекарвате в търсене на подходящата ваканция. Агенцията може да направи това за вас – да сбъдне ваканцията, която всъщност искате, а не тази, която сте видели по телевизията, защото има разлика между вдъхновението за пътуване и действителните желания. Дестинациите могат да изглеждат добре в рекламите, но може да не са подходящи лично за Вас. Тур  агентите могат да ви помогнат да определите коя е вашата ваканция и да я реализират.
  5. Взаимоотношения – Когато се изгради връзка по между Ви  те ще могат да Ви насочват към подходящите пътувания, без дълги изморителни разговори. В идеалния случай, обикновено телефонно обаждане или имейл може да доведе до следващата ви почивка или екскурзия – вече планирана.
  6. Спестявате пари – Могат да ви спестят пари въз основа на връзките си с доставчиците и  партньорите им от цял свят. Едно пътуване не е само самолетен билет и хотелско настаняване, то е процес на организиране на всички дребни детайли, които ще Ви позволят да се насладите на Вашата ваканция(транфери, турове, гидове, придружители и много др).
  7. Преимущества – Има много преимущества, от които дори не подозирате, че можете да се възползвате. Питали ли сте се защо двойката в каютата до вас има шампанско, а вие не? Вероятно са се възползвали от услугите на  туристическа агенция.
  8. По-добри дестинации – Те знаят и са информирани за най-доброто време, в което да откриете най-новите и интересни дестинации.
  9. Ексклузивен достъп – Някои обиколки и преживявания са достъпни само с предварителна и професионална организация, каквато те със сигурност имат.
  10. Защото  имат какво да споделят – Те са повече, отколкото можете да броите – те са туристически агенти, изследователи, собственици на хотели, екскурзоводи, шофьори на автобуси. Всички те имат едно общо нещо – страстта да споделят света с Вас. Възползвайте се от техните услуги – заслужава си!

 

Споделете с приятели: